Scandic Hotel i Svolvær

Scandic Svolvær

Med et spektakulært landskap og en vakker natur er dette hotellet for deg som vil oppleve Lofoten på sitt beste. Hotellet ligger sentralt plassert på Lamholmen i Svolvær havn.

På Scandic i Svolvær har rommene balkong og sjøutsikt. Hotellet har restaurant og bar i en bygning formet som en båt og som har panoramautsikt over sjøen. Hotellet har møtekapasitet på opptil 100 deltakere, og Scandic samarbeider med lokale bedrifter for aktiviteter i forbindelse med konferanse og møter. Vi tilbyr gratis parkering for alle våre gjester som ankommer med bil og har selvfølgelig gratis WiFi.

Scandic Svolvær er et sjarmerende, intimt og hjemmekoselig hotell med utsikt over havnen og sjøen. Hotellet er perfekt for deg som vil ha det beste utgangspunktet for å utforske Lofoten. Få med deg aktiviteter som spekkhogger-safari, nordlys, midnattssol, VM i skreifiske, dykking i krystallklart vann, sykling og fjellklatring. Tar du sjansen på å bestige den kjente toppen Svolværgjeita? Er du ute etter å prøve lokale mattradisjoner anbefaler vi å besøke Lofoten Vikingmuseum og teste den lokale delikatessen – klippfisk.

Møter og konferanser

Møterommene til Scandic Svolvær tilbyr flotte fasiliteter, moderne IT-løsninger og alt annet som trengs for å fullføre et vellykket arrangement. Kontakt hotellet for detaljert informasjon om fasiliteter, priser og hvordan du kan få hjelp til å gjøre arrangementet, møtet eller konferansen din så vellykket som mulig.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/lofoten.com/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187
Del med en venn