Sakrisøy Gjestegård

Sakrisøy Gjestegård

Velkommen til herregården på idylliske Sakrisøy ved Reine. Sakrisøy Gjestegård er en familieeid virksomhet som er åpen fra juni til september.

Carl-Fredrik Gylseth er den femte generasjon eier av herregården, som han i 2008 overtok fra sin bestemor og bestefar Gunvor og Svenn Gylseth. Etter overtagelsen har det blitt startet omfattende restaureringsarbeid rundt hagene, og det ble lagt stor vekt på å restaurere herregården til den klassiske stilen som bygget hadde tidligere.

Gjestegården har 10 rom som deler to bad og et toalett, en stue og et fullt utstyrt kjøkken. Det er tre Deluxe dobbeltrom som ligger i den nylig renoverte kjelleren av huset. Det er to terrasser og en stor hage som alle gjester har tilgang til. Alle gjester har tilgang til vaskemaskin og tørketrommel.

Sakrisøy gamle herregård åpner sine dører for hundrevis av turister som besøker Lofoten hvert år. De gjør sitt beste for å imøtekomme sine gjesters krav, og vi gir den beste servicen man kan få på en gjestegård.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/lofoten.com/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187
Del med en venn