Reine Rorbuer

Reine Rorbuer

I den vestlige delen av Lofoten ligger fiskeværet Reine og Reine Rorbuer. Anlegget har 40 rorbuer.
logo Classic Norway hotels

Søker du et «get-away-from-it-all» – et sted der de færreste har vært, da skal du komme til oss. Vi kan ikke love deg at du blir alene, men vi kan love deg at de andre kom hit av samme grunn.

40 komfortable rorbuer med historisk sus og historiske navn. Alle har eget kjøkken, mange gjester ønsker å fiske og lage maten selv. Men vi har også restaurant som sikrer deg fantastisk mat uten å ta i et snøre. Og så er vi et helt annerledes sted for møter og konferanser.

I den vestlige delen av Lofoten, ved inngangen til Reinefjorden, ligger fiskeværet Reine.
Her er de majestetiske Lofotfjellene og Nordishavet våre nærmeste naboer. På sommerstid kan en rorbuferie hos oss by på endeløse dager og midnattssol, og om vinteren korte dager med spektakulært vær og nordlys.

Reine tiltrekker fotografer fra hele verden. Når magasiner og reklamemakere skal vise noe som er ekte og enestående vakkert, er det bilder fra Reine de bruker. Du har helt sikket sett de motivene vi viser her.

Reine er så mye mer

Reine er en historie om mennesker som klorte seg fast og trosset livsvilkår vi knapt kan tenke oss i vår tid. Det rike havet ga dem mat på bordet og inntekt til livsopphold.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/lofoten.com/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187
Del med en venn