Unik leilighet i Skrova

Oljetanken

Det som engang var en oljetank er blitt forvandlet til en moderne bolig på tre etasjer. Oljetanken ligger på Skrova, en øy utenfor Svolvær.

Som et fyrtårn ruver tanken i omgivelser som innbyr både til inspirasjon og kreativitet, så vel som til stillhet og refleksjon. En fantastisk utsikt omgir en på alle kanter. Er du/dere billedkunstner, forfatter, musiker eller en som bare trenger et rolig arbeidssted eller feriested for en tid, så er tanken perfekt.

Interiør og fasiliteter

Oljetanken er innredet med et moderne interiør, og inneholder alle bekvemmeligheter, inkludert trådløst internett. Det er to separate soverom i Oljetanken og ett soverom i anekset. Alle sengene har gode dundyner. Maksimum losjerende er totalt 6 personer. Dette har ikke med sengekapasiteten å gjøre, men med plass rundt kjøkkenbordet. Det kan også organiseres flere overnattingsplasser for større grupper med våre samarbeidspartnere på øya.

1. etasje:

Kjøkken med oppvaskmaskin, spisebord, gang og soverom med køyeseng. Underkøya er 120 bred, overkøya er 90.

2. etasje:

Soverom med dobbeltseng, 160 bred, gang, bad med dusj og wc med utsikt.

3. etasje:

Stor stue med 360° utsikt til praktfulle Lofoten fjell. En provisorisk sovesofa med plass til en person. Fra stuen går det også en stige opp med utgang til takterrasse gjennom en luke i taket.

Anneks:

Soverom med dobbeltseng 160 bred, overkøya er 90.

Aktiviteter i Skrova

Skrova byr på havrafting, hvalsafari, ørnesafari, gode fiskemuligheter, hvite sandstrender, nordlys, midnattsol, polarnetter og mye mer. Et måltid fersk laks, eller kanskje en deilig hvalbiff er heller ikke langt unna. Det er bare å rusle ned på restauranten Skrovabrygga.

Del med en venn