Nusfjord Rorbuer

Nusfjord Rorbuer

logo Classic Norway hotels

Det historiske Lofoten i miniatyr

Velkommen til et autentisk fiskevær. Nusfjord er et av Norges eldste og best bevarte fiskevær med lange tradisjoner fra Lofotfisket. Vi har lagt ekstra godt til rette for sportsfiske og matlaging, ellers har vi latt Nusfjord være som før.

46 sjarmerende rorbuer, to restauranter og mange forskjellige møterom gjør Nusfjord til et reisemål for sportsfiskere, turister og møtedeltakere året rundt.

Tenk å få overnatte i en ekte rorbu

I Nusfjord finner du de fleste bygningene som var i bruk den gang fiskeværet var et av landets viktigste mottaksanlegg for fisk. Vi tilbyr 46 tradisjonelle rorbuer for overnatting i autentiske omgivelser. Rorbuene har forskjellig standard, og kan huse opp til 11 personer.

Hold store møter i Nusfjord

Nusfjord er et unikt samlingspunkt for kunnskapsdeling og lagbygging. Møtedeltakerne bor i rorbuene, mens de moderne møterommene er plassert på spennende loft og i et tidligere klippfisklager. Felles trivsel er god motivasjon.

Velg restauranten eller selvlaget mat i rorbua

Alle rorbuer har moderne kjøkkenfasiliteter og er tilrettelagt for tilberedning av selvfisket fisk. Det smakfulle og spennende alternativet til selvlaget mat, er Restaurant Karoline. I Oriana kro – Nusfjords egen pub, serveres enkle smakfulle retter.

Et spennende sted for mat og opplevelser

Opplev stedets historiske sus. Føl, se og opplev fiskerens og væreierens hverdag. Her kan sjelen slå seg til ro i en storslått natur du ikke kan oppleve noe annet sted. Etter et besøk på havet eller en tur i fjellene, kan du nyte vår gourmetkokks kunstferdige retter eller spise selvdratt fisk i egen rorbu. Eller rett og slett sitt ned og slapp av med en kald pils, et glass vin eller mineralvann/kaffe etter eget ønske.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/lofoten.com/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187
Del med en venn