Nusfjord Rorbuer

Nusfjord Rorbuer

logo Classic Norway hotels

Det historiske Lofoten i miniatyr

Velkommen til et autentisk fiskevær. Nusfjord er et av Norges eldste og best bevarte fiskevær med lange tradisjoner fra Lofotfisket. Vi har lagt ekstra godt til rette for sportsfiske og matlaging, ellers har vi latt Nusfjord være som før.

46 sjarmerende rorbuer, to restauranter og mange forskjellige møterom gjør Nusfjord til et reisemål for sportsfiskere, turister og møtedeltakere året rundt. Det finnes bare ett Nusfjord

Tenk å få overnatte i en ekte rorbu.

I Nusfjord finner du de fleste bygningene som var i bruk den gang fiskeværet var et av landets viktigste mottaksanlegg for fisk. Vi tilbyr 46 tradisjonelle rorbuer for overnatting i autentiske omgivelser. Rorbuene har forskjellig standard, og kan huse opp til 11 personer.

Nusfjord er et unikt samlingspunkt for kunnskapsdeling og lagbygging. Deltakerne bor i rorbuene, mens de moderne møterommene er plassert på spennende loft og i et tidligere klippfisklager. Felles trivsel er god motivasjon.

Velg restauranten eller selvlaget mat i rorbua.

Alle rorbuer har moderne kjøkkenfasiliteter og er tilrettelagt for tilberedning av selvfisket fisk. Det smakfulle og spennende alternativet til selvlaget mat, er Restaurant Karoline. I Oriana kro – Nusfjords egen pub, serverer enkle smakfulle retter.

Et spennende sted for mat og opplevelser. Opplev stedets historiske sus. Føl, se og opplev fiskerens og væreierens hverdag. Det er her sjelen kan slå seg til ro i en storslått natur du ikke kan oppleve noe annet sted. Hos oss kan du nyte vår gourmetkokks kunstferdige retter eller spise selvdratt fisk i egen rorbu.

Etter et besøk på havet eller en tur i vår storslåtte natur, kan vi anbefale et besøk i våre særegne serveringssteder Karoline Restaurant eller Oriana Kro. Nyt et fullt måltid eller rett og slett sitt ned å slapp av med en kald pils, et glass vin eller mineralvann/kaffe etter eget ønske.

Del med en venn