Anker Brygge

På øya Lamholmen midt i Svolvær havn finner du Anker Brygge, et fullservice rorbuanlegg med 27 eksklusive rorbuer og suiter, konferansefasiliteter, gourmetrestaurant og byens mest populære bryggebar & uterestaurant.

Øya fremstår som en perle i sentrum av Lofotens hovedstad, med bebygd kaianlegg over det hele og fri parkering rett utenfor hvert hus.

Alle rorbuene har koselig stue med flatskjerm og fri wi-fi, kjøkken og to soverom – hvert med eget bad, samt kaiterasse der du kan nye morgenkaffen med spektakulær utsikt til fjell og hav. Legger du turen til Anker Brygge får du alt du søker av komfortabel overnatting, nydelig mat, hygge og opplevelser på ett og samme sted kun 150 meter fra Svolvær Torg.

Kurs og konferanse

Møterommet vårt er stort og kan deles opp i to mindre enheter. Kapasiteten er på 110 personer i kino-oppsett, 80 i klasserom, og vi deler opp i flere mindre oppsett om ønskelig. Suitene kan med fordel brukes som mindre samlingspunkter for inntil 10 personer.

Vi etterstreber å leverere komplette opplevelser for deltagere og arrangører av alle typer møter og konferanser. Vi skreddersyr og ivaretar dere gjennom oppholdet. Vår kultur og historie er vår inspirasjon og du som gjest er vår utfordring. Alle som jobber her vil gjøre sitt beste for at du skal komme tilbake til oss.

Aktiviteter

Kvaliteten rundt ditt opphold er vårt fremste mål. For at nettopp ditt besøk skal bli vellykket og minneverdig, er det viktig for oss at også våre samarbeidspartnere på alle typer aktiviteter holder mål både når det gjelder sikkerhet og gjennomførelse.

Lofoten er et eldorado for alle typer aktiviteter og mye starter på kaikanten her hos oss. Vi nevner i fleng: Lofotfisket, fisketurer, Rib-Safari, fjellturer, nordlys, vikingegilde, surfing, museer, gallerier og shopping. – de gode opplevelsene står i kø og venter på deg!

Restaurant Kjøkkenet

Den gode følelsen på kjøkkenet hos ho mor, tenkte husfruen da hun første gang sto i det tomme rommet. I dag kler inventaret det rommet tømrerne bygde for mer enn hundre år siden.

Navnet ble Kjøkkenet – kjøkkenet til enhver sin gode mor – noe som gjestene setter pris på og stadig vender tilbake til. Her serveres nordnorsk tradisjonsrik mat basert på lokale og kortreiste råvarer.

Bryggebaren

Lamholmen har vært bebodd helt tilbake til 1800 tallet. Her var fiskemottak, trandamperi, tønnefabrikk samt rorbuer, fjøs og bolighus. Det var hektisk aktivitet med produksjon av saltfisk og tørrfisk. I dag er hovedbygget nennsomt totalrenovert. Her finner du byens mest populære treffsted med 200 sitteplasser innendørs og plass til 450 ved grillen på kaikanten utendørs.

Et perfekt sted for å treffes til karaoke hver onsdag eller dans til live musikk i helgene. Eller du kan bare nyte synet av båttrafikken, de siste solstrålene og litt lett mat og drikke.

”Jeg vil at gjestene skal oppleve smak og duft, lyd og stemning fra en svunnen tid. De skal kose seg i en atmosfære av ekte og god matglede”

Allis Olufsen, Husfrue og eier

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/lofoten.com/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187
Del med en venn