golf lofote 20151204 143244 1
Ikoner lofotencom Se gjore

Golf i Lofoten

I Lofoten finner du en av de flotteste golfbanene i Norge og verden. Golfbanen som ligger på Gimsøya er en 18-hulls bane, og har høstet mange lovord over hele verden.

Lofoten Golf Links er en 18-hulls golfbane som ligger rett ved storhavet med fritt utsyn mot nord og midnattsola. De spisse Lofotfjellene og det stadig skiftende arktiske lyset gir deg mer enn bare en runde med golf. Havet er vannhinder ved flere av hullene og sandstrender fungerer som naturlige sandbunkere. Lofoten Golf Links er et funn for naturinteresserte. Sel, røyskatt, oter og rev ses rett som det er på eller i nærheten av banen. Fugler som havørn, rype, tjeld, stær, ender og sjøfugl som skarv, havsule og ærfugl ses daglig på banen.

Banen ligger på Gimsøy midt i Lofoten, ca. 45 km sørvest fra Svolvær og ca. 50 km nordøst for Leknes. Skal du kjøre til golfbanen følger du E10 til Sundklakkbrua på Gimsøy hvor du tar av og følger skilt frem til banen. Kjøretid er under en time fra de fleste overnattingsanleggene i Lofoten.