Tobiasbrygga

Tobiasbrygga er en tradisjonsrik fiskebrygge bygget i 1935. Nå er rommene som fiskerne leide restaurert til smakfulle rorbuleiligheter med moderne komfort, samtidig som den gamle stilen er ivaretatt.

Du kommer ikke mer sentralt hvis du vil observere det spektakulære Lofotfisket om våren, se midnattssola leke i sommerbølgene eller beundre nordlysets lysshow på vinterhimmelen.

Flotte leiligheter

Bo i en nyoppusset leilighet med kjøkken, bad og lynrask wifi i hjertet av Henningsvær. Våkne opp med Norges mest eksotiske natur rett utenfor soveromsvinduet. Innta morgenkaffen på den store terrassen, akkompagnert av motordunk fra fiskeskøytene. Fra kafeer og restauranter strømmer lukten fra egg og bacon som freser i stekepannen.

Tobiabrygga tilbyr leiligheter med 1 soverom for familier fra 2-4 personer og leiligheter med 2 soverom for 2 familier opptil 7 personer. Nye moderne bad med dusj samt kjøkken med oppvaskmaskin, induksjonovn og innebygd stekeovn. Alle leiligheter har prima senger med fjærmadrasser for en god natts søvn, lynraskt Internett samt fjernsyn. Nyt gode dager på den fantastiske terrassen, her har dere dere tilgang på grill og kan innta gode måltider. Eller bare nyte kveldskaffen og utsikten over havna og se på hurtigruta som passerer.

I hjertet av Henningsvær

Henningsvær ligger omgitt av mektige fjell som stuper ned i Lofothavet. Henningsvær er en idyllisk perle – røff i kantene, lett å elske. National Geographic har kåret Lofoten til en av verdens flotteste øygrupper . Et av verdens rikeste fiskefelt ligger like sør for tettstedet og gjør Henningsvær til Lofotens kanskje mest pittoreske fiskevær. Tettstedet har mange små trivelige butikker, gallerier og spisesteder.

Aktiviteter

Tobiasbrygga ligger midt i sentrum av Henningsvær, i gåavstand til kafeer, restauranter, gallerier, kunstgressbane, butikk og mye annet. Brygga har en 35 meter lang kai samt fiskemottak, her kan alle gjester planlegge fisketurer eller fiske fra kaikanten. Det er rom for oppbevaring av fiskeutstyr og klær samt mulighet for etterbehandling og frysing av fisk. I Lofotsesongen ligger fiskebåtene ved kaia og vi tar med våre gjester ut på Lofotfiske.

Del med en venn