Lydersen Rorbuer

Lydersen Rorbuer

Lydersen Rorbuer holder til i det levende fiskeværet Fredvang på Moskenesøya i Flakstad kommune og er ideelt utgangspunkt for turer til Kvalvika og Ryten.

Overnattingsstedet tilbyr rom med felles kjøkken og bad eller leiligheter med privat kjøkken og bad. Alle kjøkken er utstyrt med kjøleskap, komfyr og nødvendig utstyr samt spiseplass.

Soverommene har fra 2 til 4 senger, mens leilighetene har fra 3 til 6 senger fordelt på flere soverom per leilighet. Høyhastighets trådløse internett er tilgjengelig overalt. Det er også fasiliteter for vask av klær. Parkering er avgiftsfri og hunder er velkommen i utvalgte leiligheter.

Leilighetene har egne sittegrupper og alle vender ut mot Fredvang Havn.

Nærheten til sjøen sørger for en hyggelig atmosfære hvor man kan nyte en kopp kaffe på bryggekanten mens fiskebåtene seiler forbi omringet av de spektakulære Lofotfjellene.

I nærområdet kan du drive med en rekke aktiviteter, deriblant fiske, RIB safari eller gå på turer. Anleggets beliggenhet er ideell for turer til blant annet Ryten og Kvalvika. Du kan også leie sykler på stedet. Personalet er behjelpelig med å anbefale aktiviteter som gjestene måtte ønske. Det er kort veg til attraksjoner som Smeden i Sund, Vikingmuseet, Glasshytta på Vikten og Lofoten tørrfiskmuseum på Å.

Det finnes gode restauranter i regionen, på Ramberg, Hamnøy, Sakrissøy, Reine og Sørvågen.

Ramberg sentrum ligger 6 km unna, her finner man dagligvarebutikk, restaurant og Norges fineste strand, Rambergstranda.
Lydersen Rorbuer ligger sentralt plassert 37 km fra Leknes lufthavn og 31 km fergehavna i Moskenes.
Vertskapet snakker norsk, tysk og engelsk.

Velkommen til oss!

Del med en venn