Henningsvær Rorbuer sitt flotte anlegg i Henningsvær

Henningsvær Rorbuer

Henningsvær Rorbuer består av 26 rorbuer som ligger i havkanten, godt skjermet for trafikk og med god utsikt.

Henningsvær består av mange små øyer knyttet sammen med moloer og steinfyllinger. På en av disse øyene ligger Henningsvær Rorbuer helt i havkanten med god utsikt over Lofotveggen. Rorbuanlegget består av 26 restaurerte rorbuer hvor det opprinnelige miljøet er godt bevart.

Kurs og konferanse

Henningsvær Rorbuer er meget godt tilrettelagt for kurs og konferanse. Anlegget har det meste av utstyr selv, samt et stort utvalg av aktiviteter. Vi har valgt å gi møterommet den beste beliggenheten ut mot Vestfjorden.

Mat

I vår pub og restaurant serveres det både frokost, lunsj og middag til grupper på forespørsel. Frokostbordet kan tilby spennende og smakfulle arktiske delikatesser. Vi kan også tilby lunsj eller middager i forbindelse med utflukter på havet eller i naturen. Grilling på kaien i kveldslyset er populært.

Aktiviteter og fasiliteter

  • Badstue, badestamp, boblebad og solarium.
  • Møterom for kurs og konferanse
  • Bespisning for grupper etter avtale

Andre aktiviteter i nær omkrets: Golfbane, akvarium, vikingemuseum og andre museer, guidede fjellturer, havfisketur, rafting og kajakk.

Utleie av båter, klær og fiskeutstyr

Henningsvær Rorbuer har et godt utvalg av utleiebåter fra 13-23 fot. Du kan også leie varme klær, flytetøy, støvler eller redningsvester/drakter fra vårt kleslager som har et stort utvalg. Vi har også fiskeutstyr til leie.

Del med en venn