Henningsvær Rorbuer sitt flotte anlegg i Henningsvær

Henningsvær Rorbuer

Henningsvær består av mange små øyer knyttet sammen med moloer og steinfyllinger. På en av øyene ligger Henningsvær Rorbuer godt skjermet for trafikk. Rorbuanlegget ligger helt i havkanten med god utsikt over Lofotveggen.

Henningsvær Rorbuer består av 26 restaurerte rorbuer hvor det opprinnelige miljøet er godt bevart. Aktiviteter som rafting og havfiskeUtleie av båter, klær og fiskeutstyr, møterom for kurs og konferanse, bespisning for grupper etter avtale, badstue, badestamp, boblebad og solarium

Henningsvær Rorbuer er meget godt tilrettelagt for kurs og konferanse. Anlegget har det meste av utstyr selv, samt et stort utvalg av aktiviteter. Dette gjør at service og oppfølgning blir godt ivaretatt på den beste måten.

Rammen rundt anlegget med det ekte av Lofoten, gjør at oppholdet bare er nødt til å bli en suksess. Vi har valgt å gi møterommet den beste beliggenheten ut mot Vestfjorden.

I vår pub/spisested…

..serveres det både frokost, luncher og middag på forespørsel. Frokostbordet er bestandig krydret med spennende og smakfulle arktiske delikatesser. Vi kan også tilby lunch eller middager i forbindelse med utflukter på havet eller i naturen. Grilling på kaien i kveldslyset er populært.

Aktiviteter/ muligheter på anlegget

Innendørs er det solarium, badstue og boblebad. Utendørs ved kaikanten er det vedfyrt badstue og en stor vedfyrt badestamp. Etter en opplevelsesrik dag gjør det godt å bare slappe av. For de som fortsatt har energi til andre aktiviteter kan man i nær omkrets besøke en golfbane, akvarium, vikingemuseum eller andre museer, guidete fjellturer eller bli med på havfisketur på lofothavet. Hva med rafting eller spennende kajakkturer!

Henningsvær Rorbuer har et godt utvalg av utleiebåter fra 13-23 fot. Folk som ikke ønsker å bringe med seg varmeklær, flytetøy, støvler eller redningsvester/ drakter, kan leie dette fra vårt klees lager som har et stort utvalg. Utleie også av fiskeutstyr.

Del med en venn