Annonse
Reklamebanner for Nordis Suites Lofoten
Oversiksbilde fra Sandvika Fjord og Sjøhuscamping

Sandvika Fjord og Sjøhuscamping

Sandvika Fjord- og Sjøhuscamping er et idyllisk feriested som du finner ca 3 km vest for Kabelvåg, med egen tilkomst vei som strekker seg 1 km fra hovedveien, E10, som går gjennom Lofoten.

Dette overnattingsplass ligger på Austvågøya og tilbyr utsikt over Vestfjorden og mot fjellene.

Velg type overnatting

Du kan velger mellom leilighetene, rorbuer og hyttene. Nesten alle boenhetene har sittehjørne, kjøkken og eget bad med dusj og WC. WiFi er gratis i hovedbygningen. Det finnes også kiosken med enkle dagligvarer og fiskeutstyr i resepsjonen.

Sandvika Fjord –og Sjøhuscamping er også et velegnet sted for å sette ut, og inn båter da vi har eget båtoppsett. Vi har også en utmerket kai med flytebrygge og fortøyninger tilgjengelig for våre gjester. På området finner du også sløyebenk, der du kan stå under tak og tilberede dagens fangst. Har du ikke egen båt kan du leie av oss, robåt eller motorbåt, og det er kort avstand til Lofotens fiskefelt

Sandvika Fjord & Sjøhus Camping er også godt tilrettelagt for bobiler og campingvogner. Vi har tømmeanlegg, samt strøm på så godt som alle plassene. Sandvika vil være en flott base for ditt Lofoten opphold, det er maks 2 timers kjøretid i alle retninger av Lofoten. Hos Sandvika Fjord & Sjøhus Camping har du også flotte muligheter for å campe med telt i naturvakre omgivelser, nært både sjø og fjell.

Del med en venn