Lyngvær Lofoten Bobilcamping

Lyngvær Lofoten Bobilcamping

De Nord Norske fjellene og havet preger regionen og Lyngvær har tilgang på alle kvalitetene som Lofotlandskapet kan by på.

Dette er stedet for å ta en pause og nyte de opplevelsene som Lyngvær Lofoten Bobilcamping kan tilby. Her rager tindene rundt 1000 meter over havet, fiskevannene ligger rett opp i fjellene og Campingplassen ligger rett ut mot Vestfjorden.

De ideelle forhold for alle typer opplevelsesferie eller noen dagers avslapping i særdeles naturskjønne omgivelser.

Siden Campingplassen ligger midt i Lofoten er det muligheter for dagsturer begge veier, vestover mot Leknes, Stamsund, Nusfjord, Reine og Å eller austover mot Henningsvær eller Svolvær.

Som vår gjest på Lyngvær Lofoten Bobilcamping vil vi gjøre vårt ytterste for å gi dere et hyggelig opphold.

Aktiviteter

  • Her har vi mange muligheter for den som ønsker å oppleve noe.På holmene rett utenfor campingplassen er det flere laguner og badestrender som man kan benytte for turer eller bading i rolige omgivelser. Du eller familien kan f.eks gå en tur på fjellet og oppleve alt den fantastiske Lofot-naturen har å by på, eller leie en båt i Henningsvær, Svolvær eller Stamsund og dra på “Lofotfiske”.
  • Om høsten er det også gode muligheter for jakt på sjøfugler eller rypejakt i fjellene, samt bærplukking.
  • Hvorfor ikke leie en båt eller kano og dra på fisketurer i nærområdet?
  • Eller kanskje du har ikke har lyst til å dra så langt for og fiske? da passer det fint det også, for vi har nemlig to fiskedammer for selvfiske, samt røkeri som dere kan kald eller varmrøke deres fangster. Det er også vask og sløyebenk for fisken.
  • Det er også meget gode fiskemuligheter fra land eller fra utleiebåter.
  • Den fantastiske midnattsolen må bare oppleves. Den kan dere oppleve ved å dra til Rystad (ca 7km fra Campinganlegget) eller til Eggum.
  • Ved å kjøre ca 2 km mot Svolvær kan dere oppleve en av Lofotens fineste sandstrender.
Del med en venn