Annonse
Statsbuene ligger fantastisk til ved utløpet til Kabelvåg havn

Kabelvåg Rorbuer Statsbuene

Kabelvåg Rorbuer med sine originale rorbuer ligger plassert på idylliske lokasjoner rett i utkanten av Kabelvåg sentrum.

Store deler av anlegget ble bygd i 1923 av staten for å bedre fiskernes levevilkår mens de deltok på Lofotfisket. Den dag i dag er anlegget fortsatt viktig for turistfisket i Lofoten. Vi tilbyr båtutleie, fiskeutstyr, fryserom samt fasiliteter til å prosessere fisk.

Siden 1923 har Kabelvåg Rorbuer fått flere ansiktsløftninger, men det har alltid vært fokus på å beholde det gamle og originale uttrykket som er så særegent for rorbuene i Lofoten. Vi kan tilby alt fra rom på vandrerhjem ment for 2 personer til rorbuer for 7 personer.

På kveldene kan du se Hurtigruten passere ute på Vestfjorden, og er du heldig titter solen fram bak majestetiske lofotfjell.

Rorbuanlegget tilbyr et stort utvalg av utleiebåter fra 5-7m lengde, med kabin, uten kabin, ekkolodd og GPS. Du kan også leie kjentmann / guide med på fisketuren for å raskt finne de beste fiskeplassene. Anlegget har alt hva en sportsfisker kan ønske seg: fileteringsrom, fryserom, fiskeutstyr og termodresser.

Kartutsnitt av Statsbuene
Del med en venn