Henningsvær Bryggehotell

Hotellet som gjør deg til en del av Lofoten.

Henningsvær Bryggehotell byr på bølgeskvulp under gulvplankene og en enestående utsikt over havet, havna og landemerket Vågakallen. Hotellet glir godt inn i den øvrige bebyggelsen, og gjør at du ganske fort kjenner deg som en del av fiskeværet Henningsvær.

Henningsvær Bryggehotell har 30 doble rom. Vi har møtekapasitet til 150, kan dekke til 100 og har et kokkelag i særklasse. Velkommen til store opplevelser i Henningsvær.

Vi hare flere typer rom å velge blant.

Alle med gode senger og fri tilgang til vårt trådløse nettverk.

Alle rom har gode senger, TV og eget bad med dusj og toalett. Trådløst nett er tilgjengelig i hele hotellet. Alle gjester har tilgang til hotellets badstu og relax-rom.

Hennningsvær

Helt ytterst i havgapet ligger det sjarmerende fiskeværet med sine 400 innbyggere. Bak det lille øyriket som utgjør Henningsvær, reiser mektige fjell seg ende opp av det salte Lofothavet. Her finner du små butikker, verksteder, gallerier og spisesteder. Og blide fastboende.

Her kan du treffe midnattssola, nordlyset, høststormene og de flotteste sommerdagene – alt etter årstid og dagens vær. Naturen er vakker, utfordrende og stemningsskapende. Kommer du under Lofotfisket, forstår du hvorfor Henningsvær er Henningsvær. Maken til ramme om kurs og konferanser skal du lete lenge etter.

Restauranten vår heter «Den Blå Fisk».

Der jobber lekne, prisbelønte kokker som skaper mirakler, og servitører som vet hvor mye lykke det er i god mat og god vin.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/lofoten.com/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1166
Del med en venn