Rib-Lofoten

Fartsfylte båtopplevelser for hele familien. Kjenn vinden i håret og sommerfugler i magen, omgitt av hvite sandstrender, fjelltopper, trange fjorder, ikoniske fiskevær og majestetiske havørner.

Opplev naturen og havområdene rundt Lofotens hovedstad, Svolvær. Trollfjorden, Skrova og Henningsvær er noen av stedene vi besøker på våre turer.

Guidene og skipperne i Rib-Lofoten har lokalkunnskaper om vår kystkultur og historie.

I sommersesongen har vi faste turer både til Trollfjorden og havområdene rundt Svolvær.

En RIB-opplevelse er en spennende aktivitet gjennom hele året. Utenom sommersesongen kjører vi turer på forespørsel. Skulle forholdene være for dårlig til havopplevelser, så legger vi opp til andre opplevelser for grupper.

Fokus på sikkerhet

Vi har fokus på sikkerhet. Før alle turer går våre erfarne skippere igjennom våre sikkerhetsrutiner for deres og vår sikkerhet.

Våre båter er lisensiert til å bære 12 passasjerer. Våre skippere er sertifisert for alle relevante marine sikkerhetsprosedyrer.

Våre passasjerer får utlevert godkjente flytedresser. Våre fartøyer er utstyrt med elektronisk GPS-navigasjonssystemer, radioutstyr, bluss, og en rekke relevant utstyr for å maksimere din personlige sikkerhet.

Ombord i båten har du har et eget sete med full ryggstøtte. Alle passasjerer er forsikret.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/lofoten.com/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187
Del med en venn