Annonse
Reklamebanner for Nordis Suites Lofoten

M/S Øysprinten

Bli med om bord M/S Øysprinten og opplev den vakre kontrasten mellom endeløst hav, stupbratte fjell og et utall av holmer, øyer og skjær langs sørsiden av Lofotveggen. En natur som i årtider har tatt pusten fra både fastboende og tilreisende.

Mannskapet ombord i M/S Øysprinten står klare for å ta deg med på store Lofotopplevelser – Lofoten fra sjøsiden er noe som bare må oppleves!

Fisketurer

Ønsker du å oppleve Lofothavet? – dra stortorsken, fiske storsei eller annen fisk. Vi har fiskeutstyret ombord i båten, -det eneste du trenger er god fiskelykke!
En fisketur med oss kan gjerne kombineres med en sightseeingtur langs Lofotveggen.

Et eksempel på en av turene vi arrangerer ofte:

Vi kan tilby en reise som tar deg fra Leknes havn, som ligger like utenfor kommunens sentrum, ut den vakre Buksnesfjorden. Videre går vi til Mortsund , mellom holmene til Ure, via vakre Steine og til slutt når vi Stamsund som i årtider har vært kjent for hurtigruteanløp, sitt fiskevær og gamle, velholdte rorburekker.

På retur fra Stamsund går turen innom det autentiske fiskeværet Ballstad før vi returnerer til Leknes Havn igjen.

Reisen er beregnet til ca 3 timer, som tilsvarer en behagelig fart på rundt 10 knop, men det tas forbehold om været, derfor ber vi om at dere ringer 90097601 for bekreftelse.
På reisen vil det tilbys varme og kalde drikker om bord. ( se vår nettside eller ta kontakt for priser).

Charterbåt/ taxibåt

Vi kan også brukes som ren charterbåt fra punkt A til punkt B, eller vi kan være med på å tilpasse turen nettopp etter ditt ønske og behov.

Del med en venn