Lofoten Havfiske og Rorbuopplevelser

Havfiskeopplevelser på Lofothavet, yttersia og Nappstraumen, med utgangspunkt fra Skreda ved den fiskerike Nappstraumen.

Kveite og torskefiske i Nappstraumen

Nappstraumen er kjent for å være et av de beste fiskestedene i Lofoten. Her er du nesten garantert å få fisk selv om det kan være lite fisk å få andre steder. Her kan du få opp både torsk, sei, hyse eller kveite, alt etter hvilken tid på året du kommer. Spesielt kveita har gjort dette til et populært område for sportsfiskere!

Båtutleie

Du kan også leie båt hos oss (inkludert redningsvester), og du kan få leie fiskeredskap. Inkludert i leien er kartplotter og ekkolodd (“fishfinder”), hvor vi har plottet inn de beste fiskeplassene på kartet for deg! Lofoten byr på opplevelser for livet, og våre hytter og feriehus ligger midt i smørøyet.

Overnatting i rorbuer

Vi tilbyr også overnatting i rorbuer i Skreda ved Nappstraumen, bare 5 kilometer fra flyplassen på Leknes. Rorbuene inneholder stue, kjøkken, bad og 2 soverom(4-6 sengeplasser).Tv med rikspakken. Alle buene er er av meget bra standard.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/lofoten.com/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187
Del med en venn