Lofoten Explorer

Vår visjon er å levere naturbaserte opplevelser i verdensklasse gjennom hele året for fastboende og tilreisende gjester.

Lofoten Explorer kjører faste avganger hele året. Vi tilbyr også temapakker og ekspedisjonsturer i samarbeid andre opplevelsesleverandører.

Vi ønsker at flere skal få ta del i våre opplevelsesrike turer langs Lofotens holmer og skjær hvor de på en helt ny måte skal få utforske og oppleve Lofotens fantastiske mangfold. Vi vil tilby bespisning, overnatting og utfører naturbaserte aktiviteter langs hele Lofotveggen i samarbeid med lokale og eksisterende leverandører.

Charterturer for bedriftsmarkedet skreddersys for enhver anledning. Kontakt oss når du planlegger ditt neste arrangement. Vi vil gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg for å oppnå dine forventninger. Lofoten Explorer vil at ditt at neste arrangement skal gi minner for livet enten det er arbeidskollegaer, familie eller vennegjengen.

Gjennom menneskelig kunnskap, erfaring og høy kvalitetet på utstyr har vi satt sikkerhet, service og innovasjon i høyeste fokus. Gjennom vår visjon ønsker vi å gi våre gjester den beste RIB opplevelsen i Lofoten.

Vår base er i Svolvær havn, men vi har hele Lofoten som operasjonsområde.

Del med en venn