Lofoten Aktiv – Skiturer

Lofoten er et eldorado for alle som liker å kjøre telemark og toppturer og ikke liker masse folk og lange køer i heisen. Alle som har alpine turski vil finne Lofoten et praktfullt område.

For de fleste er Lofoten synonymt med fiske og klatring. Kun de mest ekstreme skialpinistene tenker Lofoten. Sannheten er den: Lofoten er et eldorado for alle som liker å kjøre telemark og ikke liker masse folk og lange køer i heisen. Alle som har alpine turski vil finne Lofoten et praktfullt område.

Det er muligheter til å gjøre enkle turer, traverser over øya eller rene toppturer fra flomålet og helt opp til de høyeste toppene. Man kan også finne utfordringer for de som liker lengre turer og bratte heng. Til nå er det stort sett bare mellom europeere som har funnet oss. De finner ikke enkle ord til å beskrive opplevelsene, Lofoten beskrives i rene avhandlinger på telefon eller epost hjem.

Med årelang erfaring og lokalkjennskap til utall av nedfarter i alle vanskelighetsgrader, fra normalt til ekstremt, tilbyr vi nå guidede turer i NordNorsk natur på sitt beste. Det er dine praktiske og teoretiske kunnskaper som bestemmer løypevalg og lengde på turen.

Vi drar på tur med 1 guide pr 10 deltagere for grupper som er øvet, men vil i noen tilfeller ikke dra ut med mer en 5 deltagere pr guide om manglende ferdigheter hos deltagere krever det.

Del med en venn