Lofoten Aktiv – Fjellturer

Våre dagsturer er en del av vårt helhetlige multisport program. Derfor er turene satt opp slik at du kan velge å gå flere dagsturer etter hverandre eller gå bare en tur som du har spesielt lyst til.

Alle våre fjellturer går på stier i et etablert rutenett, dette gir deg muligheten til å bli kjent med flere turer etter å ha gått en av våre lokale guidede turer. Bruk av vår natur er tilpasset naturen og vi legger igjen minst mulig spor.

I Lofoten er det ikke alltid like lett å ser forskjeller på en tursti og et sauetråkk. Mange stier ble etablert før veien og bilen tok over transporten. Dagsturer må bestilles senest kl 1800 dagen før aktiviteten.

Hike bike tur opp til Glomtind: 5 timer
Dagens tur er en hike&bike tur med sykkel ut til en nedlagt del av Lofotvegen. Vi sykler et stykke opp passet, parkerer syklene og går opp til utsiktspunktet. Er været godt kan vi gå helt opp på toppen (419 moh) med et vakkert utsyn mot VestLofoten, Østover mot Narvik og vestover mot Lofotodden.

Småtindan fjelltur: Fjelltur til Småtindene over til Kabelvåg 5-6 timer, på forespørsel.
Dette er en ny topptur, på denne turen vil det ligge snø helt til slutten av juli og noen av bekkene kan være vanskelige å komme over. Men vi kan bade på samme turen om solen har vært framme tidligere i uken. Igjen har dere 360° utsyn til fjell og hav. Inkludert transport til og fra Svolvær.

Tjellbergtind,halvdagstur: Kort fjelltur på Tjellbergtind 3 timer, på forespørsel.
Ønsker du en fantastisk oversikt over Svolvær og Kabelvåg, Vestfjorden og fastlands Norge er dette turen. En kort fottur med 360° panorama utsikt fra en av toppene.

Del med en venn