Toppturfestivalen North Atlantic Adventures
Toppturfestivalen North Atlantic Adventures

Toppturfestivalen i Henningsvær nærmer seg

​Festivalen som skal samle topptur-interesserte, arrangeres med base i fiskeværet Henningsvær mellom 12. og 15. april 2018.
Arrangøren forteller at det er stor interesse for eventet i Lofoten.

– Det er stort engasjement for toppturfestivalen North Atlantic Adventures forteller Tone Tomassen. Vi kan med stor stolthet melde om at Black Diamond er blitt med som samarbeidspartner for festivalen og stiller blant annet med sine neste års skimodeller som demoski under festivalen. Dette blir den første publikums demonstrasjonen av disse skiene i Norge, -det vil selvsagt være mulig for lokale toppturentusiaster å teste ut skiene også sier Tone.

Nydelig dag for skitur i Lofoten
Upåklagelig flott skiterreng finner du også i Lofoten

Fredag blir det afterparty med live musikk på Klatrekafeen i Henningsvær, og lørdag blir det afterski med påfølgende live musikk på samme sted .

– Vi håper lokale Lofotværinger kommer for å delta sammen med oss sier Tone.

Lofotpils smaker bedre enn Hansapils

– Ellers kan vi nevne at vi har hatt en rekke temakvelder i Bergen med fokus på Lofoten. Her har vi servert fiskeprodukter fra Lofotprodukt, og pils fra Lofotpils. Vestlendingene har omfavnet dette, og det hevdes at Lofotpils til og med smaker bedre enn Hansapils. Vi kan trygt si at Lofoten er et svært interessant reisemål for vestlendinger.

Foto: The Lofoten Experience

Del med en venn

Relaterte artikler