hav, hus og fjell med snø på

Førjulseventyret

fre 4 nov 2022
- søn 18 des 2022
Ekte nordnorsk førjulstid i Henningsvær!

Førjulstiden i Henningsvær betyr nordlys og blåtime, kanelsnurrer og kaffi, sauna og vinterbading, sesongens lokale råvarer, koselige butikker, galleribesøk og konserter.

Hver uke fra første helg i november og fram mot jul kan du handle kortreist mat og julegaver helt utenom det vanlige. Du kan også ta en tur på en blå spark mellom kunst og kultur omgitt av praktfulle Lofoten i vinterdrakt.

Førjulseventyret har blitt en 15 år gammel tradisjon som får mange til å komme til Henningsvær år etter år. De besøkende setter stor pris på den kjøpesenter-frie julehandelen. I Henningsvær kan du finne gaver hos lokale håndverkere og ta handlepausene på en av de koselige kafeene. I tillegg har Henningsvær to imponerende kunstgallerier, Galleri Lofoten og KaviarFactory. På Trevarefabrikken og Klatrekafeen arrangeres en rekke konserter under Førjulseventyret.

Ved den store parkeringsplassen finner du infobua hvor du kan få med deg et rebusark og løse rebus rundt omkring i værret. Her kan du også få deg en gratis kopp gløgg, og låne med deg en blå spark om du ønsker det.

Lokasjon: Henningsvær

Overnatting i området

Rorbu & Sjøhus
Fiskekrogen Rorbuer
Hotell
Fast Hotel Henningsvær
Leilighet
Tobiasbrygga
Rorbu & Sjøhus
Henningsvær Rorbuer
Del med en venn

Arrangerer du eventer i Lofoten? eller vet du om eventer vi ikke har fått med oss?
Tips oss via e-post eller kontaktskjema